søndag 17. februar 2013

Ukemeny, uke 8/2013

Hmmm...jeg lovet visst å være tilbake for fullt forrige søndag. Men tiden har spist meg opp denne uken også, og med masse møter, kurs, arbeidshelg m.m var søndagskvelden her før jeg fikk sukk for meg. Vi får håpe jeg klarer å være mer aktiv i uken som kommer. Her på Vestlandet er det vinterferie. Jeg hadde en ferieuke til overs fra i fjor, så den skal benyttes sammen med ungene neste uke. Vi har planer om å reise bort noen dager, men destinasjonen er ikke helt klar ennå:o) Enn så lenge får dere en ukemeny å varme dere på, så skal jeg se om jeg kan produsere noen nye innlegg etterhvert!!

MANDAG:
Grønn ertesuppe


TIRSDAG:
Skinkegrateng


ONSDAG:
Ostegratinert hyse og skalldyr med mandelpotetpure


TORSDAG:
Kylling i pita


FREDAG:
Pølsepizza med tortillachips


LØRDAG:
Lines hemmelige wokgryte


SØNDAG:
Paella


FORRETT:
Safran og sesamfriterte reker med stekt ris


DESSERT:
Crepes med mandelkrem, frisk frukt og bær


UKENS SNADDER:
Luksusvafler


UKENS BAKST:
Frokosthorn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:0)
Det setter jeg utrolig stor pris på ♥
Klem Line