tirsdag 19. april 2011

Bordpynting

Noe av det kjekkeste når man skal lage til selskap er planleggingen og uttenkingen av mat, kaker og ikene minst bordpyntinga. Siden vi nå er midt mellom vinter og vår fremdeles, valgte jeg å holde det i farger som henspeiler litt til begge årstidene. Jeg er ingen tilhenger av å ha et sammensurium av farger, da har inntrykket lett for å se rotete ut. Jeg holdt meg derfor til tre farger: hvitt, svart og sølv. Det ble enkelt og gjennomført synes jeg:o)
Alle lysene er hvite, og så kjøpte keg noen sommarfugler i hvitt. Lysa henspeiler seg litt på snøen som ennå lå på bakken, og sommarfuglene bar bud om vår:o)
I tillegg er jeg så heldig å vere den stolte eier av massevis av skiferplater. De fulgte med på lasset når vi kjøpte huset, og har tidlegere prydet hustaket. Jeg synes det er veldig flott å bruke dem som lysfat....
Her ser man ennå et nærbilde av bordkortene. 

Det var tre søte overraskelser i hvert bordkort som var pakket i cellofan. Selve navnekortet har jeg klipt ut etter mal, tegnet og skrevet på for hånd. Det er brukt silkebånd og organzabånd til å knyte rundt. Hullet er stanset ut med stjernemotiv, og stjernene er brukt oppigjen som bordpynt. Jeg har plassert en "diamant" på hver stjerne.
Gavebordet er pyntet i samme stilen. Duken på midten av bordene får man kjøpt i metervare på de fleste butikker. Kjempesmart og så pynter det så fint opp:o)
Helheitbilde av to av bordene....
I det ene bordkortet ser man ganske tydelig en troikasjokolade;o)
Festen ble avholdt på den gamle skolestuen vår som nå er tatt i bruk som grendahus. Huset er nyoppusset innvendig og har blitt veldig lyst og fint.
Litt mer nærbilde av ene bordet!! 
Gjestene gav tilbakemelding på at det var et godt helhetsinntrykk og at lokalet var pent pyntet:o

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar:0)
Det setter jeg utrolig stor pris på ♥
Klem Line